585

Ideaal: stap in Rotterdam aan boord van de AIDAprima van de Duitse rederij AIDA Cruises. Het schip zet koers naar Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge. Ontdek deze metropolen deze winter! Extra fijn: met de overdekte Beach Club aan boord van het schip waan je je, zelfs in de winter, in tropische temperaturen.

979

Elke dag een nieuwe bestemming en ook elke dag weer een nieuwe ervaring rijker. Dat is cruisen met de Mein Schiff 3. Geniet aan boord van de Premium All Inclusive formule. De cruise begint al goed in de stad Dover; je zult versteld staan van de schitterende witte krijtrotsen. Ontdek de historische stad Le Havre en struin door de gezellige winkelstraten met sfeervolle cafeetjes. Bezoek de schilderachtige stad Brugge en geniet in een van de vele culinaire visrestaurants. Als afsluiter kun je alle highlights van Rotterdam spotten; de stad met kunst, cultuur en schitterende architectuur. Kortom, alle ingredienten voor een heerlijke cruise!

1.720

Ideaal: deze cruise heeft een vertrek en aankomst in Rotterdam. Daarnaast geniet je vijftien dagen lang van een combinatie van de Noorse fjorden en een aantal West-Europese steden. Je doet tijdens deze cruise maar liefst tien verschillende plaatsen aan. De cruise begint met de mooie landschappen en fjorden van Noorwegen, om vervolgens naar Hamburg, Southampton, Le Havre en Zeebrugge te varen. Een mooie combinatie van steden en natuur.