2.806

Reis mee naar het ruige westen van Canada. De besneeuwde bergtoppen van de Rocky Mountains vormen een mooi contrast met het moderne Vancouver en charmante Victoria. Machtige ijsmassa's omringen je tijdens de avontuurlijke tocht over het Columbia Icefield. Met een beetje geluk kruist een beer je pad. En wie weet spot je walvissen tijdens de 'Inside Passage' ferrycruise langs de mooie kuststreek van Canada. Kortom, maak kennis met de spectaculaire wonderen der natuur en laat je omarmen door de warmhartigheid van de Canadezen. Have a good one!

3.799

Vaar met de Mein Schiff 6 maar liefst 18 dagen lang naar onder andere Duitsland, IJsland en Groot-Brittanie. Een van de hoogtepunten van deze cruise is je bezoek aan de Noordkaap, het noordelijkste puntje van Noorwegen. Daarna vaart het schip via Spitsbergen naar de hoofdstad van IJsland; Reykjavik. De bekendste trekpleister is hier het warmwatermeer Blue Lagoon dat bekend staat om de geneeskrachtige werking van het mineraalwater. Als laatste vaart het schip via Groot-Brittannie terug naar Bremerhaven. Geniet tijdens deze cruise van de spectaculaire uitzichten die je vanaf het schip zal gaan zien!

4.199

Vulkanen, gletsjers, walvissen, watervallen in een enorm ruig landschap. Ga met Oad mee op naar het bijzondere IJsland. Vanuit Nederland rijden we naar Denemarken waar we aan boord gaan van de luxe cruise ferry naar IJsland. Met een korte stop op de Faeroer Eilanden varen we naar IJsland. Na aankomst in Seydisfjordur rijden we naar de Dettifoss watervallen en de modderpoelen bij N·maskard. Via de 'waterval van de goden', rijden we door de Skagafjordur Vallei naar de hoofdstad Reykjavik. We rijden de Gouden Cirkel van IJsland', bekend van de watervallen en springbronnen. Daarna door over de spoelzandvlakte van Skaftafell NP naar de Vatnajokul Gletsjer. Langs de oostelijke fjorden bereiken we Seydisfjordur voor de overtocht terug naar IJsland. Gaat u met ons mee op dit unieke avontuur?

5.749

Ontdek het magische continent Antarctica In Antarctica zullen we landen op historische locaties zoals ringvormig Deception Island, een belangrijke haven voor walvisvaarders tot 1905. Of Cuverville Island, de thuisbasis van een van de grootste bekende kolonies van Chinstrap-pinguens, en het Britse station Port Lockroy uit de Eerste Wereldoorlog II; en Wilhelmina Bay, vaak "Walvismina Baai" genoemd, vanwege de grote aantallen bultruggen hier gespot. Brown Bluff is herkenbaar aan de kliffen van 750 meter die het landschap domineren. Onze landingen bieden u de mogelijkheid om te gaan wandelen, de kajaks op het water te nemen, te cruisen tussen walvissen die het wateroppervlak doorbreken en de lokale pinguens te ontmoeten. Als moderne ontdekkingsreizigers kom je op een milieuvriendelijke manier een ongerepte wildernis tegen terwijl je aan boord van ons ultramoderne expeditieschip vaart.Vertrek mogelijkheden Vertrek data 2021 - 08.11 / 24.11 / 10.12 / 26.12 Vertrek data 2022 - 11.01 / 27.01 / 12.02 / 28.02 Reisschema1 NachtVliegreis Amsterdam - Santiago de Chile (bij te boeken, heenreis pakket) Transfer Luchthaven - Hotel (bij te boeken, heenreis pakket)1 NachtHotelverblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt. Transfer hotel - luchthaven. Vliegreis Santiago de Chile - Punta Arenas. Transfer luchthaven - kade16 NachtenExpeditiereis per MS Roald Amundsen met volpension aan boord. Transfer kade - luchthaven. Vliegreis Punta Arenas - Santiago de Chile Transfer Luchthaven - Hotel (bij te boeken, terugreis pakket)1 nachtHotelverblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt (bij te boeken, terugreis pakket) Transfer Hotel - Luchthaven (bij te boeken, terugreis pakket)1 nachtVliegreis Santiago de Chile - Amsterdam (bij te boeken, terugreis pakket)VervoerWij kunnen uw vluchten en aansluitende transfers ook verzorgen voor Santiago de Chile. In de online prijsopgave kunt u een heenreis pakket en terugreis pakket optioneel bijboeken. De vliegreis is gebaseerd op de meest voordelige vliegtarieven. Indien deze niet meer beschikbaar is kan er alleen nog gevlogen worden tegen betaling van een toeslag. Wij zullen u hier uiteraard over berichten alvorens de vliegreis definitief te reserveren.

5.749

Aanbieding - Deze reis bevat een gratis vliegreis In Antarctica zullen we landen op historische locaties zoals ringvormig Deception Island, een belangrijke haven voor walvisvaarders tot 1905. Of Cuverville Island, de thuisbasis van een van de grootste bekende kolonies van Chinstrap-pinguens, en het Britse station Port Lockroy uit de Eerste Wereldoorlog II; en Wilhelmina Bay, vaak "Walvismina Baai" genoemd, vanwege de grote aantallen bultruggen hier gespot. Brown Bluff is herkenbaar aan de kliffen van 750 meter die het landschap domineren. Onze landingen bieden u de mogelijkheid om te gaan wandelen, de kajaks op het water te nemen, te cruisen tussen walvissen die het wateroppervlak doorbreken en de lokale pinguens te ontmoeten. Als moderne ontdekkingsreizigers kom je op een milieuvriendelijke manier een ongerepte wildernis tegen terwijl je aan boord van ons ultramoderne expeditieschip vaart.Vertrek mogelijkheden Vertrek data 2021 - 08.11 / 10.12 / 26.12 Vertrek data 2022 - 27.01 / 12.02 / 28.02 Reisschema1 NachtVliegreis Amsterdam - Santiago de Chile Transfer Luchthaven - Hotel 1 NachtHotelverblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt. Transfer hotel - luchthaven. Vliegreis Santiago de Chile - Punta Arenas. Transfer luchthaven - kade16 NachtenExpeditiereis per MS Roald Amundsen met volpension aan boord. Transfer kade - luchthaven. Vliegreis Punta Arenas - Santiago de Chile Transfer Luchthaven - Hotel (bij te boeken)1 nachtHotelverblijf in Santiago de Chile inclusief ontbijt (bij te boeken) Transfer Hotel - Luchthaven (bij te boeken)1 nachtVliegreis Santiago de Chile - Amsterdam VervoerBij deze reis is zijn de vliegreis en de transfers inbegrepen.