1.159

Zeer complete camperrondreis door Alberta en British Columbia in een rustig reistempo. Tijdens deze rondreis bezoekt u vier nationale parken: Revelstoke, Yoho, Banff en Jasper. Een van de hoogtepunten van de reis is de Inside Passage ferrycruise van Prince Rupert naar Port Hardy. In Vancouver is een stadstour inbegrepen en in het Jasper National Park een cruise op Maligne Lake. Het kan in de zeer populaire zomermaanden soms lastig zijn ter plaatse een camping te vinden, daarom worden de campings vooraf door ons gereserveerd, zodat u altijd verzekerd bent van plaats op mooie campgrounds ! De totale afstand van deze rondreis bedraagt ca. 2950 km. Vertrek mogelijk van 7/6 t/m 1/9 i.v.m. het vaarschema van de Inside Passage cruise.

1.925

Een schitterende rondreis met de fraaiste trajecten door Finland en Noorwegen, met als hoogtepunt de zeereis Kirkenes - Bergen per Hurtigruten. U reist door het merengebied van Finland en passeert de poolcirkel. Vervolgens gaat de reis om de Noordkaap naar de VesterÂlen en Lofoten eilanden in Noord-Noorwegen. Op weg naar de Noorse hoofdstad verblijft u nog aan de voet van de Hardangervidda in Geilo. Reisschema2 nachten Finnlines Travemunde - Helsinki (24.00-08.00 uur) 1 nacht Sokos Hotel Presidentti - Helsinki 1 nacht Sokos Hotel Puijonsarvi - Kuopio (380 km) 1 nacht Sokos Hotel Vuokatti - Vuokatti (210 km) 2 nachten Sokos Hotel Vaakuna - Rovaniemi (345 km) 1 nacht Santas Hotel Tunturi - Saariselk‰ (260 km) 1 nacht Scandic Kirkenes - Kirkenes (270 km) 5 nachten Hurtigruten zeereis Kirkenes - Bergen (12.45-14.30) 2 nachten Comfort Hotel Holberg - Bergen 2 nachten Bard¯la H¯yfjellshotel - Geilo (280 km) 1 nacht Scandic Holmenkollen Park - Oslo (245 km) 1 nacht Color Line Oslo - Kiel (14.00-10.00 uur) Bij te boeken activiteiten en excursies ScandinaviÎ is een prachtige bestemming, niet alleen om doorheen te reizen of om comfortabel te verblijven, maar ook om actief te zijn. Er is veel te ontdekken en doen. Om uw vakantie nog leuker te maken, bieden we een aantal spannende en/of interessante activiteiten en excursies aan. Deze zijn eenvoudig bij te boeken. Kijk op het tabblad Excursies voor een overzicht van alle bij deze reis bij te boeken excursies. De drie meest populaire excursies zijn:Noorwegen in een notendop Fjord cruise Bergen - Mostraumen NumedalslÂgen Rafting VervoerInbegrepen zijn de overtochten Travemunde - Helsinki met Finnlines en Oslo - Kiel met Color Line. Gaat uw voorkeur uit naar een andere overtocht? Vraag ons dan naar de verschillende opties. Van Kirkenes naar Bergen reist u met Hurtigruten. Aan boord van een aantal Hurtigruten schepen kan geen auto meegenomen worden. Het gaat om de schepen MS Finnmarken, MS Midnatsol, MS Trollfjord, MS Lofoten en MS Spitsbergen. Een aantal vertrekdata in de boekingsperiode is daarom niet mogelijk. Voor MS VesterÂlen geldt voor de autos een maximaal gewicht van 5000 kg, een max. hoogte van 1.85 meter en een max. lengte van 5.40 meter. Voor de overige schepen geldt een maximaal gewicht van 5000 kg, een max. hoogte van 2.20-2.30 meter en een max. lengte van 6.30-6.40 meter. Meer informatie over reizen met Hurtigruten kunt u vinden op:Schepen Huttypen

3.080

De naam zegt het al: dit is de meest complete rondreis door West-Canada. Alle highlights van deze regio volgen elkaar op in deze 21 dagen durende reis. Je ervaart niet alleen de schoonheid van Banff-, Jasper- en Glacier National Park, maar je bezoekt ook minder bekende hoogtepunten als de Harrison Hot Springs en Wells Gray Provincial Park met zijn veelvoud aan watervallen. Ook metropool Vancouver komt aan bod net zoals Vancouver Island. Misschien zie je nog zeehonden of walvissen tijdens de overtocht met de Inside Passage cruise naar Port Hardy. Kortom; een complete reis om het westen van Canada te ontdekken.