De Musical Cruise 2020 vertrekt op 28 juni 2020. Met het nieuwste schip van Holland America Line, de Nieuw Statendam, vertrekt u vanuit Amsterdam voor een 8-daagse cruise langs de adembenemende Noorse fjorden & steden. Breng een bezoek aan het pittoreske dorpje Flåm, het historische Stavanger, de hoofdstad van de Noorse Riviera Kristiansand en de charmante Noorse hoofdstad Oslo. Dit alles varend aan boord van de luxueuze Nieuw Statendam.
Tijdens de Musical Cruise 2020 worden exclusieve musicalconcerten georganiseerd, die uitsluitend toegankelijk zijn voor passagiers die de Musical Cruise 2020 gereserveerd hebben.

Grote namen uit de musicalwereld zoals o.a. Nurlaila Karim, Stanley Burleson en Tony Neef zijn er bij!

Nurlaila Karim, Tony Neef en Stanley Burleson hebben alle drie een indrukwekkende musical carrière op hun naam staan en zijn meerdere malen genomineerd voor een Musical Award. Samen waren zij onder andere te zien in de musical Miss Saigon, waarin Nurlaila de rol van Gigi vertolkte en Tony en Stanley de rol van Chris en John speelden.

Samen met het getalenteerde ensemble zullen de musicalsterren meer dan 10 musical optredens verzorgen. Tijdens deze optredens zullen de sterren muziek uit diverse bekende musicals ten gehore brengen. De meeste van deze optredens vinden plaats op het Worldstage, een twee verdiepingen tellend theater waar u 270 graden omringt wordt door de muziek. Dit geeft de optredens een extra bijzondere lading. De optredens vinden zowel overdag als in de avond plaats.

Test uw kennis tijdens de musicalquiz in de Queens Lounge of wilt u graag op de foto met Stanley Burleson, Nurlaila Karim of Tony Neef tijdens een meet & greet? Pak uw kans! Tijdens een van de eerste dagen aan boord is er daarnaast een welkomst optreden, een cocktailparty en u kunt ook zelf meezingen tijdens een ‘Sing Along’. Nog nooit maakte u de musicalsterren zo van dichtbij mee en geniet u samen met hen van de fantastische verzorging aan boord en de bijzondere natuur van Noorwegen.

Nu mogelijk inclusief hut upgrade, drankenpakket, verlaagde prijzen voor 3e/4e persoon én bij het boeken van een suite vooruitbetaalde fooien!
U kunt uw cruise nu inclusief volgende voordelen boeken:
• Hut upgrade
• Signature Beverage Package
• Verlaagde prijzen voor 3e/4e persoon in de hut

Plús, boek een suite en ontvang vooruitbetaalde fooien!