Over Rijnreis.net

Rijnreis.net biedt het grootste en meest complete overzicht van Rijnreizen, riviercruises, cruises en vaarvakanties in Nederland, Duitsland, Frankrijk en Europa. Sinds 2015 hebben wij tevens de  zeecruises in kaart gebracht, zodat u nu ook wereldwijd de mooiste cruises via ons kunt boeken.

Het team achter Rijnreis.net heeft zelf met heel veel plezier een Rijnreis gemaakt. We hebben zeer goede herinneringen aan deze riviercruise. Onze fantastische ervaringen leidden er toe een overzicht te maken van alle Rijnreizen en riviercruises. Deze bestond immers nog niet op internet. Voorheen was je genoodzaakt vele uurtjes door te brengen op het internet om tot een leuk en geschikte Rijnreis te komen. Dat is met de komst van Rijnreis.net niet meer nodig.

Rijnreis.net biedt zelf geen rijnreizen en cruisevakanties aan, maar probeert een compleet overzicht te bieden vol met aanbiedingen, ervaringen, foto’s en verslagen. Indien u vragen heeft over de website, kunt u het beste het contactformulier gebruiken. Indien er vragen zijn over de Rijnreizen, verwijzen wij u graag door naar de aanbieders van deze riviercruises.